Radenska

Radenska Kraljevi vrelec

V velikih globinah, daleč od virov onesnaževanja in v posebnih geoloških pogojih skozi leta, desetletja in stoletja neprekinjeno nastaja čisto poseben dar narave – naravna mineralna voda Radenska Kraljevi vrelec Gazirana, ki jo odlikujejo bogata vsebnost in odlična kombinacija raztopljenih mineralnih snovi ter naravni mehurčki ogljikovega dioksida.

   

Radenska Petanjski vrelec

Na območju Petanjcev, na desni strani reke Mure, se nahaja vrelec naravne mineralne vode, bogate z minerali in ogljikovim dioksidom, Petanjski vrelec.

  

Radenska Kraljevi vrelec Blago gazirana

Naravna mineralna voda Radenska Blago gazirana vsebuje veliko mineralnih snovi in ima manj mehurčkov ogljikovega dioksida kot Radenska Kraljevi vrelec Gazirana, zato je primerna za tiste, ki jih prijetno in osvežujoče ščemenje mehurčkov moti. Zaradi harmoničnega ravnovesja raztopljenih mineralnih snovi in nižje vsebnosti ogljikovega dioksida je popolna za odžejanje in nadomeščanje izgubljenih mineralnih snovi. Priporočljiva je za športnike in rekreativce tudi med vadbo, ne samo po njej.

    

Radenska Naturelle

Sodi med negazirane naravne mineralne vode z nizko vsebnostjo natrija. Sestava pomembnih mineralnih snovi je idealna ter daje vodi harmoničen in zaokrožen okus. Radenska Naturelle je pravi biser neokrnjene narave; nastajala je v obdobju pred 12.000 leti in v globini, pod nepropustnimi glinenimi plastmi, je ostala zaščitena pred onesnaženjem vse do danes, ko jo ponujamo našim kupcem. Prav zato jo priporočamo ob vseh priložnostih, športnih dejavnostih ali kadar se želite zgolj odžejati in osvežiti.

   

Radenska z okusom

Radenska z okusom je osvežilna gazirana brezalkoholna pijača z nizko energijsko vrednostjo. Pripravljena je iz naravne mineralne vode Radenska Kraljevi vrelec Classic, naravnih mehurčkov ter naravnih arom sadja. Sladkost proizvoda je tolikšna, da dosežemo polnost okusa in hkrati zagotavljamo lahkotnost z nizko energijsko vrednostjo.

Je popolna izbira za ljubitelje mehurčkov in okusa, saj Radenska z okusom ponuja oboje hkrati.

Products

Izdelki najdeni: 38